Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın eminği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin daha etkili olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli uzuv panik pas ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin abesa düşmesidir.

Hatta, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, yakışır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + dal seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Görmüş olacaksınız ki bu tabaka faik kaliteli yangın kapılarını en yönlü fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına gereğince belli yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) belli başlı durumlara bakarak TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın çabucak insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi bağırsakin yangın kapısı son nokta kritik bir öneme sahiptir.

Yangın kapıları herhangi bir işletme yahut konut sahibi bağırsakin harika bir yatırımdır çünkü çok normal maliyetlidirler; müsait korumaya ehil olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız dâhilin binanızın yangın müdafaasının muvaffakiyetsiz olduğu hiç bir örnek yeterlidir!

Yangın Bapsı temel amacı insanoğluın dokunca kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının doğrudan yapı dışına açılması gerekir.

Ankara Yangın Bapsı kaplamak isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile alakadar düşkünlük ettikleri tüm konular için vukuf sahibi olabilirler.

Esbak strüktürlarda ve yangın merdiveni düzlükı elverişsiz olan binalarda kaçış merdiveni yapımına olanak vermektedir. 

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı çoklukla 60 zaman, B sınıfı bir yangın Yangın Kapısı kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page